Skönhets tips! Smink och hår!

SMINK

Oftast vill man se naturlig ut, som om man inte hade ansträngt sig alls. Bara lite snyggare än vanligt. Men hur då? Kan man ha en full makeup med rouge, ögonskugga och läppstift utan att se ut som en clown? Och hur vet du vilka färger som klär just dig?

HUR MYCKET SMINK SKA JAG ANVÄNDA?

Det måste du själv avgöra. Dessutom beror det på om du ska till skolan, på fest eller äta ute. Och kom ihåg att det inte är lag på att sminka sig heller.

VAD BÖRJAR MAN MED?

Man börjar alltid med att jämna ut hyn: täck över alla blemmor och ojämnheter med concealer, foundation eller färgad dagkräm.

Nu ska du sätta färg på kinderna: Du kan använda rouge, solpuder eller highlighter så det är nästa steg.

Markera nu ögonen: använd ögonskugga, kajalpenna/eyeliner eller kanske bara lite mascara!

Sätt nu för på dina läppar: med läppstift, glans eller bara lite läppbalsam.

Var modig: var inte rädd att prövning en look som du tycker om!
Till och med lite smink kan se överdrivet ut, så använd inte mer smink än du känner dig bekväm i!

HÅR
Du vet att det finns en frisyr där ute dom passar dig - men hur hittar du den? Och vilka hårvårds produkter fungerar bäst?

Rengöring

Hur ofta bör jag tvätta håret?
Så ofta du vill. Det skadar inte håret.

Men tar inte det bort hårets naturliga fett?
Jo. Många experter anser att man ska tvätta håret så sällan som möjligt.

Gör en hårinpackning med något av följande kokosolja, olivolja, mandelolja eller särskild hårolja. Massera in i hårbotten. Låt vila i 10 minuter. Skölj sedan av.


Trasig dator

Min dator är trasig, så ni får leva med denna design i något år framöver om jag inte kan använda mammas photoshop fast den är inte lika bra. Ida sov hos mig Igår så jag hade inte tid att blogga, men när vi skulle se på film så skulle vi starta min dator och då var den pajj den hade fått en spricka :( men ska nu har vi 10 veckor att se fram emot! Nu ska vi äta pizza så hejdå! Bloggar mera sen / oxox Ebba <3


In the garden

Garden pics


Skolavslutning.. avklarad :D

Tja på er. Igår va de världens bästa dag! Först samlades alla i klassrummet, sen gick vi till röda husets skolgård. Sen sjöng alla osv, Sen drog jag och pappa och lucas till smultron stället! , och sen efter de så drog jag hem till maya, och då va hennes lossas syrra saga där, så alla drog ner och badade, jag, maya, maya mamma, hennes mamma, och massa mer, sen så drog vi ner och badade 3 gånger till ;) , näst sista gången ägde. HAHAHAHHA
För då följde mayas lossas syrra emma ner, och hon hade fortförande skol avslutnings klänningen, så de va bara jag som ville bada, och så ramlade emma i, ( med klänningen på sig ) sen maya, HAHAHAH, sen jag med handuken runt om mig, sen drog vi hem till maya och åt massa godis, och såg på film, sen sov jag över där, JAG ÄLSKAR ER, MAYA EMMA OCH SAGA! <333333333 massa kärlek till er. / Puss alva :D

Köpt

Hej konerej..

Jag ligger i sängen nu, känner att jag kan gå och lägga mig när jag vill, eftersom jag har 10 veckor på mig att komma in i rätt dygnsrytm. Grattis till alla som fått sommarlov! Det absolut bästa som finns nästan.. Jag har precis tittat på sverige - England! Det var spännande mot slutet!! Aja synd att vi inte kom med... Jag har klickat hem en bikini top jätte snygg.
Puss <33


Bjussar på skolavslutnings snack!

Hej kära läsare!
Som jag skrev lite kort i inlägget förut har vi haft skolavslutning idag!

Så grymt Nice, vi samlades i klassrummet 08.15 sedan gick vi till röda husets skolgård, alla föredrar kom kl 09.00 då skulle räktorn prata, sen skulle några sjunga sen skulle vi alla fyror sjunga "gå och fiska". Sen kom mayas låssas syrra som bor i Stockholm fett snäll!

Sen drog min familj hem och fikade! Ska nog ha denna klänning idag!
Aja puss :*


Sommarlov<3

Jag kommer sakna skolan måste jag säga men sommarlov är det bästa vi fått!

Låt oss lämna skolan denna sommardag och ta sommarlov.
Låt oss lämna skolan denna sommardag och ta sommarlov.
Å gå ut i sol,
Å gå ut i regn.
Sommaren är kort!
Lovet är det bästa vi fått.


Skolavslutning imorgon!

Shoppat klänning!


Lilljön med klassen<33

Idag har klassen varit och haft det chilligast i lillsjön! Vi började dagen i klassrummet sedan bar vi oss av till lillsjön för lite aktiviteter, faktist kul! Sedan fick vi pannkakor med sylt och såklart är man skillad och tappar pannkakan i sylten! Woho, nej men sen fick vi bada och det var fett niiice!

Sen drog jag och Ida hem och hämtade busskort och lämnade cykeln sen gick vi till bussen till skogslotten. Då träffade jag maya och Ida jobbade så Maya och jag hade bäst! Vi red ponnyridning, barbacka, tipspromenad med häst och häst och vagn.

Vi gick upp till lekparken och till geten tolvis och vi retade han lite, så vart han as förbannad och typ kröp nästan ut han låg på staketet?

Sen stack vi hem och jag lovade ER bilder från lillsjön, men det blir inte så många för min mobil dampar när man ska lägga upp kort. Så det blir fler inägg med bilder Aja /oxox Ebba <3


tjapårej :D

Tja, Idag har jag vart med klassen i lillsjön, fett kul,  fast grymt kallt! , sen gick jag hem med en kompis som heter jenny, ebba kunde inte idag, för hon skulle till stallet med ida och maya, men nu ska jag chilla med några till kompisar, TJARÅ! :D <3

Underbaar

Hej friends!
Min dag har varit toppen idag, först hade vi skola såklart, vi började med göra klart lite matte och engelska osv, och vi hade matte sen och efter det hade musik eftersom vi ska sjunga på skolavslutningen.

Sedan drog jag Alva,Anton och Olle hem till Olle och tittade på film och hade fett chill. Sen gick Alva och jag hem till henne och sen kom hennes syrra och brorsa. Köpte föresten en cykel igår, jätte fin osv, men när man skulle cykla till skolan så går tramppedalen dän. Askul såklart.


Mitt humör är på topp med tanke med att vi ska bada och ha Nice på skolan i imorgon, sen ska jag och Ida åka buss till skogslotten och så ska jag ha avslutning plus att det bara är två dagar kvar till skolavslutning!

Det vart inte så långt men aa det får duga mina vänner puss<3 / oxox ebba


Min vackra!

Jag tänkte bara slänga in lite bilder på min fina och vi slutar också skolan på fredag!! Bara EN skoldag kvar ! För på onsdag sk vi till en sjö med skolan lägger in bilder och på torsdag är det ju städning , ville bara säga att jag blivit helt kär i aprikoser! Intresseklubben atecknar eller vad brukar man säga ;)

/ oxox Ebba <33


NU KÖR VI SVERIGEE!!!!!

Tja! Idag är det ju fotbolls EM! Ukraina vs Sverige! Det här tar vi hem! Jag sitter taggad i soffan och väntar på att dom ska börja Spela, vi ska äga ut Ukraina! NU HOPPAS JAG ATT ALLA SITTER TAGGADE I SOFFAN!!! NU VINNER VI!


HEJA HEJA HEJA HEJA SVERIIIGEE!!!